Bine ati venit!

In acest blog mi-am propus să postez diferite mesaje, predici, poezii, cântari etc. toate având ca scop pregătirea noastră pentru Ziua cea Mare a Revenirii Domnului nostru Isus Hristos!
Fiţi binecuvântaţi!



Website counter



marți, 6 iulie 2010

Chris - La miezul noptii


Cîntarea de mai sus îmi aminteşte de anii copilăriei  şi ai tinereţii petrecuţi în comuna natală cînd în fiecare an cu ocazia Anului Nou ne adunam la biserică la ora 21 şi   petreceam trecerea  în anul următor pînă după miezul nopţii. Era program cu tineretul bisericii , apoi urma predica despre venirea d-lui şi se cînta cîntarea
"La miezul nopţii va veni Isus cu pas domol...". Mi-l  amintesc pe tata care era diaconul bisericii şi care de obicei ţinea predica despre venirea D- lui,  întotdeauna era cu ochii înlăcrimaţi , la fel şi biserica era înlăcrimată şi trăia momentul reveririi pe nori a D-lui nostru Isus Hristos. Îmi amintesc cum într-un an a venit la închinarea de Anul Nou şi o verişoară mai mică decît mine (care era de altă confesiune) şi care după ce a ascultat predica era aşa îngrozită de acest eveniment al  revenirii D-lui şi al Judecăţii de Apoi că nu a vrut să mai vină niciodată la biserică. Facă D-l ca revenirea Lui să ne găsească gata de plecare....! Amin.