Bine ati venit!

In acest blog mi-am propus să postez diferite mesaje, predici, poezii, cântari etc. toate având ca scop pregătirea noastră pentru Ziua cea Mare a Revenirii Domnului nostru Isus Hristos!
Fiţi binecuvântaţi!



Website counter



miercuri, 11 august 2010

Nicu Wagner ,vei reveni Isuse

Semnal de alarma Autor: Cristina Magdalena Francu - eseu

Pasii revenirii lui Hristos se aud ca un fosnet tainic de inimi. Venit de undeva de departe, fosnetul acesta strecoara in suflete o infiorare neinteleasa. E ca si cum inima, asemeni unei viori, ar vibra dureros de dulce sub degetele iscusite ale unui muzician. Si din atingerea aceasta s-ar naste o simfonie noua, divina.
Umbrele inserarii se lungesc pana ce palesc de tot, neobservate, dincolo de ziduri.Noaptera de catifea isi croieste drum peste pamant si intunericul se adanceste.
Forfota a amutit. Trupul isi afla odihna in asternutul alb de vise. Sufletul leapada orice fel de ingrijorare si se afunda intr-o lume a lui, aparte. Doar duhul neobosit nu dormiteaza. Insa vegherea lui nu devine o incordata asteptare a ceva ci slabeste incet. Apoi, ciudat, atipeste.
Si-n linistea aceasta prevestitoare, timpul se scurge grabnic pentru omenire. Ceasurile devin minute, minutele devin clipe pretioase.
Din cand in cand, linistea e tulburata de un strigat. Ecoul strabate clar pana departe: "Vegheati, vegheati, vegheati!" Dar strigatul e tot ma inabusit apoi din ce in ce mai rar si mai stins.
Glasul ar vrea sa trezeasca fiinta umana, rasunand in inima ca un semnal de alarma. Dar trupul adormit e doar carne neputincioasa iar sufletul nu are puterea sa destepte constiinta amortita. Insa, duhul, trezit ca din visare, raspunde slab dar vegheaza sporadic.
Si peste tot rotundul acesta intunecat, atarna greu un gand intrebator: "Mai este mult din noapte? Cand se vor ivi zorii unei Noi Dimineti de Lumina?"!...
Si iarasi se aude semnalul de alarma - ca o soapta rascolitoare: Vegheati, vegheati, vegheati!