Bine ati venit!

In acest blog mi-am propus să postez diferite mesaje, predici, poezii, cântari etc. toate având ca scop pregătirea noastră pentru Ziua cea Mare a Revenirii Domnului nostru Isus Hristos!
Fiţi binecuvântaţi!



Website counter



miercuri, 14 iulie 2010

Catalin Lup Vine Domnul


                                   Mă  întreb de multe ori dacă  asteptăm noi cu adevărat ca Domnul să vină pe norii cerului pentru a ne lua la El... ne pregătim noi pentru întîlnirea cu El, sau mai degrabă zădărnicim venirea Lui prin atitudinea noastră.
Adunăm noi comori în cer, sau pe pămînt unde le mănîncă moliile şi rugina...Ne rugăm automat fară să ne gîndim ce cerem.."...vină Împărăţia Ta; facă-se voia Ta..." dar dorim oare sincer acest lucru..?.
Se produc tot mai des catastrofe naturale care ne atenţionează  că venirea Lui se apropie, dar după ce lucrurile se aşează uităm şi ne vedem mai departe de preocupările noastre pămînteşti...ne amăgim că  mai este timp pînă la venirea Lui. Oare ne pasă cu adevărat că mulţi din cei dragi stau nepăsători de o mîntuire aşa de mare...că în jurul nostru pier zilnic oameni care nu au dorit să se împace cu D-l, să fie iertaţi prin sîngele vărsat pe Golgota şi vor ajunge în iad unde este plînsul şi scrîşnirea dinţilor... . Putem spune ca apostolul Pavel: "Căci aproape să doresc să fiu eu însumi anatema, despărţit de Hristos, pentru fraţii mei, rudele mele trupeşti"?(Romani 9:3). Facă D-l să cugetăm mai profund la aceste lucruri , să aşteptăm şi să grăbim venirea Lui.Amin