Bine ati venit!

In acest blog mi-am propus să postez diferite mesaje, predici, poezii, cântari etc. toate având ca scop pregătirea noastră pentru Ziua cea Mare a Revenirii Domnului nostru Isus Hristos!
Fiţi binecuvântaţi!



Website counter



joi, 10 iunie 2010

Cu Tine-n gand

IN MEMORIAM (după 6 luni)



La aproape 10 ani după plecarea lui Dina în veşnicii,  o altă soră de-a mea a plecat în veşnicii în urma unei suferinţe care a durat 6 luni. Plecarea ei m-a întristat foarte tare pentrucă în ultima convorbire telefonică avută cu ea din Canada mi-a promis că în vara asta vine acasă la Cluj-Napoca,. dar plecarea ei a fost "acasă" în veşnicii. D-l a hotărît să plece mai repede decît ne aşteptam (cred că şi ea spera să mai trăiască cel putin un an).Am însă împăcarea sufletească că a plecat în pace şi linişte  pentrucă  D-l o pregătise pentru aceasta. Îmi place să cred că e cu Dina şi ceilalţi dragi plecaţi în veşnicii.
 Nu am văzut-o de 4 ani pentrucă ultimii ani i-a petrecut în Canada cu copiii şi nepotii. Nu am ştiut nimic de
gravitatea bolii care o măcina pentrucă nu a vrut să ne întristeze şi pe noi cei din ţară. Parcă nici acum nu cred că nu va mai veni vreodată în ţară, la casa ei care a rămas fără stăpîn. Încă o mai aştept..., dar am mîngăierea că într-o zi vom fi din nou împreună cu toţi cei dragi plecaţi în veşnicii.
Am copilărit mai puţin cu ea pentrucă era mai mare cu 10 ani decît mine şi a plecat devreme de-acasă...,la scoală, apoi la servici în altă localitate. O aşteptam cu multă nerăbdare să vină pe acasă, deoarece mă răsfăţa cu dulciuri şi cadouri .Uneori în vacanţă mă lua cu ea la serviciu.

                             (În poză  eu la 5 ani şi cele 2 surori care m-au părăsit)

Deşi eram firi diferite ne ajutam reciproc .În timpul facultăţii am stat la ea iar după căsătorie am locuit mai multi ani în acelaş oraş pînă a plecat în Canada unde a rămas pînă la plecarea în veşnicii.Rămasă văduvă, cu doi copii la numai 45 ani, a dus greul familiei, dar nu s-a plîns niciodată. Deşi avea o casă frumoasă  nu s-a bucurat prea mult de ea pentrucă la scut timp după terminarea ei, soţul ei (după o suferintă de 6 luni) decedase iar copiii cînd au crescut"şi-au luat zborul" ,  trăgînd după ei şi pe mama lor.  LA REVEDERE ÎN VEŞNICII!

ISUS ..."Omul"


"Dispreţuit şi părăsit de oameni, OM al durerii şi obişnuit cu suferinţa, era aşa de dispreţuit că îţi întorceai faţa de la El, şinoi nu L-am băgat în seamă.
Totuşi, El suferinţele noastre le-a purtat, şi durerile noastre le-a luat aspra Lui , şi noi am crezut că este pedepsit, lovit de Dumnezeu, şi smerit.
Dar EL era străpuns pentru păcatele noastre,zdrobit pentru fărădelegile noastre.Pedeapsa, care ne dă pacea, a căzut peste EL ,şi prin rănile Lui suntem tămăduiţi."
                                           Isaia 53 vs.3-5